DIAMANT CENTRUM

Inkoop diamanten en sieraden

DIAMANT CENTRUM

Inkoop diamanten en sieraden

DIAMANT CENTRUM

Inkoop diamanten en sieraden

DIAMANT CENTRUM

Inkoop diamanten en sieraden

Diamant Centrum is een jong, dynamisch en flexibel bedrijf

Het houdt zich sinds de oprichting in 1992 bezig met alles wat te maken heeft met diamant. De directeur-eigenaar komt uit een gerenommeerde juweliersfamilie en beschikt over een jarenlange kennis en ervaring in de branche. Als extra service kunt u bij Diamant Centrum terecht voor juwelen en overige edelstenen. Tevens adviseren wij op het gebied van beleggingen en verzorgen taxaties.

Diamant Centrum is lid van de Diamant Beurs

Op 17 september 1890 werd de "Vereeniging Beurs voor den Diamanthandel" officieel opgericht. Hiermee gingen de deuren van de allereerste Diamantbeurs ter wereld open en was tevens de basis gelegd voor het internationale netwerk van beurzen, verenigd in de "Wereld Federatie der Diamantbeurzen". Het lidmaatschap staat er van oudsher voor garant, dat u met een betrouwbare zakenpartner te maken heeft.

De Diamantbeurs kent als organisatie én als locatie een rijke geschiedenis.

Op 18 september 1911 nam de Diamantbeurs officieel zijn intrek in een speciaal voor de beurs ontworpen gebouw gevestigd aan het Weesperplein te Amsterdam. De ontwikkelingen in de loop der tijd, leidde er toe dat de discussie over de locatie van de Diamantbeurs opnieuw oplaaide. Verschillende mogelijkheden werden bekeken: renovatie, verkoop, afbraak en een nieuw gebouw op dezelfde plaats, of verhuizing naar een modern kantoorgebouw. Voor deze laatste optie werd gekozen.

Sinds 1989 is De Diamantbeurs gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost, Hogehilweg 14. In dit moderne gebouw heeft Diamant Centrum zijn kantoor op de vijfde verdieping. Onze kennis en ervaring dragen wij graag persoonlijk over op onze klanten, waarbij klantvriendelijkheid, snelheid en service centraal staan.

 
Openingstijden