DIAMANT CENTRUM

Inkoop diamanten en sieraden

DIAMANT CENTRUM

Inkoop diamanten en sieraden

DIAMANT CENTRUM

Inkoop diamanten en sieraden

DIAMANT CENTRUM

Inkoop diamanten en sieraden

Wij kopen al uw diamanten, juwelen en goud

Prijs

Omdat wij de diamanten zelf slijpen kunnen wij de prijs laag houden. Door onze goede contacten op de belangrijkste beurzen ter wereld, kunnen wij de beste inkoopprijzen bedingen. Diamant Centrum koopt in het groot in, waardoor wij onze prijzen laag kunnen houden.

En door onze lage winstmarge, biedt Diamant Centrum zelfs aantrekkelijke mogelijkheden om te investeren in diamant. Bij contante betaling (of directe telefonische overboeking) bieden wij u een korting van 3%.

Service.

Bijna alle maten stenen zijn uit voorraad, dus snel, te leveren. Dit geldt ook voor de verschillende kwaliteiten. Wij kunnen u adviseren over de verkoop-prijzen en bieden u de mogelijkheid om de beste stenen uit de loten te komen uitzoeken. Desgewenst kunnen wij voor u de stenen laten zetten in een bestaand of zelf ontworpen sierraad.

Onze goudsmeden zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve diamanten sieraden. Wij kunnen voor reparatie van uw stenen zorgdragen. Verder zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diamant-branche (bijvoorbeeld over de nieuwste imitatie diamanten en hoe deze ter herkennen) en kunnen u daarover desgewenst informeren.

 
Openingstijden